Заступник начальника відділу правового забезпечення Юридичного управління Головного управління Держгеокадастру у Харківській області Костянтин Рибалко взяв участь у засіданні обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, яке відбулося за головуванням заступника голови – керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації Анатолія Бабічева.

На засіданні обговорювалися питання підвищення правової свідомості, культури та освіченості населення, надання безоплатної правової допомоги. Присутні відзначили необхідність продовження подальшої роботи з правового супроводу та соціально-психологічної адаптації осіб, що були засуджені до позбавлення волі, внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО, самотніх малозабезпечених громадян.

Учасники засідання також підбили підсумки національно-патріотичного виховання у навчальних закладах Харківської області за 2016-2017 навчальний рік.

Особливу увагу в ході засідання обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення приділили також питанню об’єднання територіальних громад. У ході засідання було прийнято рекомендації щодо активізації поширення інформації та надання роз’яснень чинного законодавства стосовно практичного впровадження Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

За матеріалами сайту http://kharkivoda.gov.ua/